kenali kami

Siapa SAM & ADAMS? Jom kenali kami dengan lebih dekat.

Penyataan misi

Menghasilkan aiskrim durian yang terbaik di dunia dan juga menjadi pusat pembangunan usahawan aiskrim yang terbesar di Malaysia.

Sertai kami untuk menjadi usahawan ais krim Sam & Adams dan nikmati keseronokan bisnes dengan pendapatan tanpa had.

– Sifu Sham

Sam & Adams telah ditubuhkan pada tahun 2003 dengan misi menjadi pengedar produk ais krim yang terbesar di Malaysia dan mempunyai eksport di negara Asian mumumnya. 

Kami juga ingin membantu mereka yang ingin menambah sumber pendapatan dengan menjadi usahawan ais krim dengan modal yang rendah dan margin keuntungan yang tinggi.

Lokasi produk

Produk dihasilkan

bilangan peserta

pengalaman latihan (tahun)

sifu sham

CEO SHAM & ADAM JV SDN. BHD

Berniaga Aiskrim Sejak Berumur 9 tahun, di Kampung Padang Kunyit, Grik, Perak. Beliau adalah CEO KIFAYAH GROUP, iaitu syarikat induk kepada Kifayah Global Resources Sdn. Bhd., Kifayah Global Resources (Mentor Mentee), Kifayah Empire (Durian Crepe), Kifayah Marketing & Distribution (Edaran & Pemasaran), Kifayah Services & Trading (Jualan & Baikpulih barang elektrik), Akademi Kifayah (Pusat Tuition & Pengajian Al Quran).

tuan idahar

PENGARAH STRATEGIK SHAM & ADAM JV SDN. BHD.

Pernah berkhidmat sebagai peguambela & peguamcara, tetapi kemudiannya meninggalkan dunia guaman untuk menceburi lapangan korporat kerana kecenderungan beliau lebih kepada dunia perniagaan konvensional dan juga bidang yang berkaitan dengan pembangunan manusia dan organisasi. Sejak itu, beliau mula mendaki tangga korporat dalam banyak syarikat termasuklah syarikat luar negara (MNC).

keratan akhbar

Berikut adalah sisipan akhbar yang menceritakan tentang kami. 

latihan yang telah dijalankan

Berikut sisipan gambar program yang kami sering jalankan. 

LAWATI

B-62, Ground Floor, Jalan 3/10, BIM Point, Bandar Indera Mahkota, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia

HUBUNGI

09-5735288

info@samadams.com.my

sales@samadams.com.my

WAKTU OPERASI

Isnin-Jumaat: 9am – 5pm

Sabtu: 9am – 12pm

Tutup pada cuti umum